skip to Main Content

Kom jij je vleugels spreiden bij ons?

Werken bij Jong&Fris | Ben jij een Frisdoener?

Wil jij de wereld beter achterlaten dan je haar hebt aangetroffen? Wij zoeken mensen die intrinsiek gemotiveerd zijn om de wereld verder te helpen, die jong van geest zijn en fris van doen. Wat dat betekent?

In plaats van een functieprofiel schetsen we graag de persoon achter de Frisdoener:

Je krijgt energie van werk dat échte verandering teweegbrengt
Je steekt graag je handen uit de mouwen en leunt niet gauw achterover
Je bent adaptief, doet wat nodig is in plaats van wat er van tevoren bedacht is
Je bent nieuwsgierig en leergierig en begrijpt dat fouten maken daar een logisch onderdeel van is
Je durft de huidige manier van denken en werken uit te dagen
Je krijgt energie van werken met verschillende soorten mensen
Je bent ambitieus, sociaal ingesteld en communiceert makkelijk

Wat ga je doen?

Verandering is een gegeven; organisaties doen hun best om relevant te blijven. Er is meer vraag dan ooit naar mensen die het anders doen. Als je komt werken bij Jong&Fris zul je dus geen abstracte ‘visiedocumenten’ schrijven bomvol containerbegrippen, of topdown- of lineaire management projecten uitvoeren, waarbij ieder op zijn eigen eilandje werkt en er one-size-fits-all oplossingen aangedragen worden.

Je zult wél mensgericht en kort-cyclisch werken en organisaties helpen net zo te werken. Je leert organisaties met behulp van Design Thinking oplossingen te creëren die aansluiten op het probleem. Je maakt problemen klein en behapbaar en gaat lekker experimenten én testen. Wij helpen publieke organisaties door heel Nederland. Denk bijvoorbeeld aan gemeenten, provinciehuizen en zorginstellingen. Maar ook waterbedrijven, woningcorporaties en onderwijsinstellingen. In elke regio zijn Frisdoeners te vinden.

We koppelen je altijd aan opdrachten die aansluiten bij jouw persoonlijke ambities en interesses. We zetten dus niet zomaar mensen weg bij organisaties, wij vinden het belangrijk dat er een goede match is!

Doe je met ons mee?

Samen met jou maken we een ontwikkelplan op basis van jouw opdracht en persoonlijke ambities. Hierin combineren we ontwikkeling van kennis, vaardigheden en talenten. Deze ‘Ontwikkel-cocktail’ komt dus in allerlei kleuren en smaken. Hier alvast een paar ingrediënten. Proost!

Storytelling
De belevingswereld van klanten in kaart brengen met klantreizen (ook wel bekend als customer journeys)
Persona’s maken (dit zijn (visuele) representaties van veelvoorkomende klanten en hun eigenschappen)
Coachen en beïnvloeden van je eigen omgeving
Visueel communiceren met bijv. infographics en filmpjes
Experimenten opzetten en resultaten meten
Jezelf vakinhoudelijk ontwikkelen met cursussen en trainingen

Werken bij Jong&Fris

Wij kunnen heel mooi vertellen hoe tof het is om te werken bij Jong&Fris, maar het is natuurlijk veel leuker uit de mond van onze Frisdoeners zelf. Lees hier hun blogs en als je nieuwsgierig bent hoe je toekomstige collega’s eruit zien kun je ze hier bekijken.

Jong en Fris Lotte -HR-72dpi

Ben jij een Frisdoener?

Wil jij ook een Frisdoener worden of heb je vragen? Bijvoorbeeld over andere Frisdoeners en de projecten die zij uitvoeren? Of over onze filosofie, onze aanpak en de resultaten die we geboekt hebben? Bel me dan gerust of kom bij ons langs. Ik drink graag een kop koffie met je.

Lotte – Fris Connector bij Jong&Fris

  0618239577
  hallotalent@jongenfris.nl

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 512 MB.

  Wij zorgen voor vernieuwing en innovatie binnen
  Bij o.a. deze organisaties

  Droombaan via de mail

  Ben je benieuwd met welke uitdagingen wij bezig zijn en voor welke opdrachten wij nog toppers zoeken? Vul dan je e-mailadres in en laat je inspireren!

  Inspiratie over innovatie

  Inspiratie nodig om aan de slag te gaan met vernieuwing en innovatie? Sluit je aan bij onze beweging en laat je inspireren door de updates en tips op onze social media kanalen.

  Droombaan via de mail

  Ben je benieuwd met welke uitdagingen wij bezig zijn en voor welke opdrachten wij nog toppers zoeken? Vul dan je e-mailadres in en laat je inspireren!

  Inspiratie over innovatie

  Inspiratie nodig om aan de slag te gaan met vernieuwing en innovatie? Sluit je aan bij onze beweging en laat je inspireren door de updates en tips op onze social media kanalen.

  Back To Top
  × Neem contact op