skip to Main Content

Kom jij je vleugels spreiden bij ons?

De wereld beter achterlaten dan je haar hebt aangetroffen.
Kun je iets mooiers bedenken?

Verandering is een gegeven. Organisaties doen hun best om zichzelf opnieuw uit te vinden, zodat zij relevant blijven. Hierdoor is er meer vraag dan ooit naar mensen die het anders doen. Misschien ben jij ook wel iemand die het anders doet.

Wat bedoelen wij dan met ‘anders’? Geen abstracte visiedocumenten, top-down management en lineaire projecten. Of minimale samenwerking tussen verschillende disciplines en nadruk op vakinhoudelijke kennis. De traditionele werkwijze maakt langzamerhand plaats voor een meer moderne aanpak. Deze andere aanpak gaat uit van mensgericht en kort-cyclisch werken. En om dit toe te passen, zijn er flinke veranderingen nodig. Organisaties die voor deze verandering kiezen, kunnen een frisse blik dan ook goed gebruiken. Iemand die verliefd wordt op de uitdaging van de klant, in plaats van op een zelfbedachte oplossing. Iemand die continu leert, de status quo durft uit te dagen en experimenteel denkt & handelt. Iemand die een verhaal kan vertellen en daarmee anderen weten te inspireren.

Als jij dit kunt, noemen wij jou een Frisdoener.

Frisdoener, ben jij het?

Frisdoeners zijn er in verschillende kleuren en maten. Van vakinhoudelijke Frisdoeners en procesbegeleiders tot uitvoerende Frisdoeners en managers. Zij gaan aan de slag als projectleider of beleidsmedewerker. Ondanks de uiteenlopende rollen hebben alle Frisdoeners veel met elkaar gemeen. Ze hebben namelijk allemaal een andere kijk op publieke organisaties en een andere aanpak.

Je bent een Frisdoener als je:

Energie krijgt van werken met verschillende soorten mensen
Adaptief bent en doet wat nodig is, in plaats van wat een functieomschrijving zegt
Leergierig bent en begrijpt dat fouten maken daar een logisch onderdeel van is
De huidige manier van denken en handelen durft uit te dagen
Brede interesses hebt en sociaal ingesteld bent
Makkelijk communiceert en je mening geeft
Ambitieus bent en de wereld beter wil achterlaten dan je haar hebt aangetroffen

Doe je met ons mee?

Wij helpen publieke organisaties door heel Nederland. Denk bijvoorbeeld aan gemeenten, provinciehuizen en zorginstellingen. Maar ook waterbedrijven, woningcorporaties en onderwijsinstellingen. In elke regio zijn Frisdoeners te vinden.

De publieke sector veranderen, dat is ons streven. Dit doen wij door het innovatief vermogen te vergroten. Zo kunnen namelijk producten en diensten ontwikkeld worden die de klant écht helpen.

Op basis van jouw persoonlijke ambities en interesses koppelen wij jou aan een van onze klanten. Daar ga jij dan een opdracht bekleden die aansluit bij jouw talenten. De huidige Frisdoeners vervullen o.a. deze rollen:

Junior Informatieadviseur
Projectleider Omgevingswet
Coach Sociaal Domein
Trainee Procesinnovatie
Programmamanager Innovatie
Adviseur Ruimte
Begeleider Proeftuin

Dit kun je bij ons leren

Samen met jou maken we een ontwikkelplan op basis van jouw opdracht en persoonlijke ambities. Hierin combineren we ontwikkeling van kennis, vaardigheden en talenten. Deze ‘Ontwikkel-cocktail’ komt dus in allerlei kleuren en smaken. Hier alvast een paar ingrediënten. Proost!

Storytelling
De belevingswereld van klanten in kaart te brengen met Customer Journey’s of ‘klantreizen’.
Coachen en beïnvloeden van je omgeving
Communiceren d.m.v. infographics in plaats van lappen tekst
Experimenten opzetten en meten van resultaat.
Modern projectmanagement zoals scrum
Ontwikkeling van vakinhoudelijke kennis a.d.v. trainingen
Typologieën van klanten maken in de vorm van persona’s.
Jong en Fris Lotte -HR-72dpi

Ben jij een Frisdoener?

Wil jij ook een Frisdoener worden of heb je vragen? Bijvoorbeeld over andere Frisdoeners en de projecten die zij uitvoeren? Of over onze filosofie, onze aanpak en de resultaten die we geboekt hebben? Bel me dan gerust of kom bij ons langs. Ik drink graag een kop koffie met je.

Lotte – Fris Connector bij Jong&Fris

  0618239577
  hallotalent@jongenfris.nl

  • Sleep bestanden hierheen of
Wij zorgen voor vernieuwing en innovatie binnen
Bij o.a. deze organisaties

Droombaan via de mail

Ben je benieuwd met welke uitdagingen wij bezig zijn en voor welke opdrachten wij nog toppers zoeken? Vul dan je e-mailadres in en laat je inspireren!

Inspiratie over innovatie

Inspiratie nodig om aan de slag te gaan met vernieuwing en innovatie? Sluit je aan bij onze beweging en laat je inspireren door de updates en tips op onze social media kanalen.

Droombaan via de mail

Ben je benieuwd met welke uitdagingen wij bezig zijn en voor welke opdrachten wij nog toppers zoeken? Vul dan je e-mailadres in en laat je inspireren!

Inspiratie over innovatie

Inspiratie nodig om aan de slag te gaan met vernieuwing en innovatie? Sluit je aan bij onze beweging en laat je inspireren door de updates en tips op onze social media kanalen.

Back To Top