skip to Main Content

Frisse Verkeerskundige | Fulltime | Noord-Holland

Kom jij je vleugels spreiden bij ons?

Hallo talent!

Wil jij de wereld beter maken? En ben je op zoek naar een uitdaging? Top, dan zoeken wij jou.

Jong&Fris is een netwerkorganisatie van doe-professionals die de status quo uitdaagt binnen (semi-) overheidsinstellingen. Het is ons streven om de publieke sector te veranderen. Als we met een kritische blik kijken naar verandertrajecten in de publieke sector, dan zien we dat dit vrijwel altijd op een traditionele manier gebeurt: er worden plannen geschreven en de verandering is zowel lineair als top-down. Binnen deze planmatige one-size-fits-all oplossingen is vaak weinig ruimte voor mensenwerk waardoor werknemers het vooral als een extra ballast ervaren. En daarom dagen wij – als Jong&Fris – de traditionele manier van veranderen en innoveren uit. Ons doel is hierbij om zowel de medewerkers als de ‘klant’ (bijvoorbeeld de inwoners) optimaal te helpen. En dat doen we vaak op een andere manier dan de publieke sector gewend is. Onze filosofie en aanpak is gebaseerd op twee werkmethodieken: Design Thinking en Lean Startup. Door deze twee werkmethodieken met elkaar te combineren, is onze aanpak ‘mensgericht en kort-cyclisch’. Het maakt bijzonder weinig uit wat de exacte ontwikkelvraag is, want deze aanpak is overal en altijd toepasbaar. Of het nou gaat om een nieuw beleidsstuk, een nieuw product of een nieuwe dienst, met deze mindset werk je altijd aan een oplossing die aansluit bij de behoefte van de doelgroep.

Dit ga jij doen

Je gaat aan de slag als verkeerskundige bij een waterschap in Noord-Holland. Zij zijn verantwoordelijk voor de verkeersveiligheid en daar is deze opdracht dan ook op gericht. Denk aan diverse vraagstukken op het gebied van een veilige inrichting van de weg, openbare verlichting op een hoog peil houden en het verkeersmeubilair op orde krijgen/houden. Hierbij is het belangrijk dat je ook goed de data verwerkt en beheert. De functie kan naar wens uitgebreid worden met bijvoorbeeld beheer van asfalt, bomen en kunstwerken. We zoeken een slimmerik die makkelijk praat, lef heeft en beschikt over een goed verantwoordelijkheidsgevoel. Je mag namelijk zelfstandig werken en beslissingen nemen. Binnen deze uitdagende baan krijg je veel vrijheid, leuke collega’s en een goed inwerkprogramma.

Je bent een Frisdoener als je

Energie krijgt van werken met verschillende soorten mensen
Makkelijk communiceert en je mening geeft
De huidige manier van denken en handelen durft uit te dagen
Stevig in je schoenen staat en wel tegen een stootje kunt
Ervan houdt om veel vrijheid te krijgen in je werk
Zelfstandig kunt werken en beslissingen durft te nemen
Brede interesses hebt en sociaal ingesteld bent
Affiniteit hebt met data

Het is van belang dat je verkeerskundig inzicht hebt, maar je hoeft hier niet per sé een opleiding voor te hebben. Een technische achtergrond kan ook een goede basis zijn voor deze uitdaging.

Als je bij ons komt werken dan

Kom je bij Jong&Fris in dienst en word je ingezet bij een (semi-)overheidsinstelling in jouw regio
Werk je 40 uur per week
Mag je 10% van je werktijd inzetten voor je eigen ontwikkeling, denk aan visueel presenteren, co-creatie en creatief denken
Krijg je een marktconform salaris
Bouw je elke maand opleidingsbudget op
Krijg je (on-the-job) coaching
Word je elke dag uitgedaagd
En kun je jezelf ontwikkelen in sneltreinvaart
Jong en Fris Lotte -HR-72dpi

Word jij hier blij van?

Dan kom ik graag met jou in contact! Stuur een mailtje of geef mij een belletje. Wil je meteen je creativiteit laten zien? Leef je uit, wij houden ervan!

Lotte Dekkers
Fris Connector bij Jong&Fris

  06 18 23 95 77
  hallotalent@jongenfris.nl

  • Sleep bestanden hierheen of

Droombaan via de mail

Ben je benieuwd met welke uitdagingen wij bezig zijn en voor welke opdrachten wij nog toppers zoeken? Vul dan je e-mailadres in en laat je inspireren!

Inspiratie over innovatie

Inspiratie nodig om aan de slag te gaan met vernieuwing en innovatie? Sluit je aan bij onze beweging en laat je inspireren door de updates en tips op onze social media kanalen.

Droombaan via de mail

Ben je benieuwd met welke uitdagingen wij bezig zijn en voor welke opdrachten wij nog toppers zoeken? Vul dan je e-mailadres in en laat je inspireren!

Inspiratie over innovatie

Inspiratie nodig om aan de slag te gaan met vernieuwing en innovatie? Sluit je aan bij onze beweging en laat je inspireren door de updates en tips op onze social media kanalen.

Back To Top