skip to Main Content

Assistent projectmanager – Wegen

Kom jij je vleugels spreiden bij ons?

Hallo talent!

Ben jij een ervaren en verbindende assistent projectleider die zich niet zo makkelijk uit het veld laat slaan?

Dan hebben wij DE opdracht voor jou!

Wat ga jij doen?

De Verkeerskundige ondersteun je de projectleider (assistent projectleider) bij de werkzaamheden rond het overdragen van wegen aan gemeenten.
Onze wegen zijn doorgaans smal, meestal buiten de bebouwde kom gelegen en verbinden twee gemeenten en er speelt elke dag wat anders. De voertuigen groeien, worden breder, sneller. Onze wegen groeien niet mee want daar is geen ruimte voor. We passen de landelijke CROW-richtlijnen zoveel mogelijk toe, maar moeten het vaak ook afwijkend en inventief invullen. Die inventieve oplossingen worden altijd gedeeld met gemeente, politie, provincie etc. We bestrijden gladheid in 43 verschillende routes. We beheren en onderhouden op de wijze van assetmanagement. O.a. 63.000 bomen, 10.000 lichtmasten, 400 kunstwerken etc. We verwerken alle wegendata op professionele en consequente wijze etc. Daar hebben we ook geld en energie voor over. De wegen gaan over naar de gemeenten voor 2026, maar in de tussentijd zijn we een moderne beheerder. De verkeersveiligheid staat op nummer 1.

Jij bent/hebt..

 • 36 uur per week beschikbaar
 • woonachtig in regio Noord-Holland
 • communicatief sterk en hebt een verbindend vermogen
 • een gedreven persoonlijkheid, resultaatgericht en een inventieve houding
 • Praktisch en pro-actief ingesteld en weet projecten tot een goed einde te brengen
 • WO opgeleid (bij voorkeur afgeronde opleiding projectmanagement)
 • ervaring met proces- en klantmanagement
 • in staat een stevig netwerk op te bouwen
 • Praktisch en pro-actief ingesteld en weet projecten tot een goed einde te brengen
 • Kennis van gemeentelijke organisaties is een pré

 

Zie jij jezelf in deze omschrijving? Dan drink ik graag een kop koffie met jou!

Ons doel

Een moderne overheid. Dat is waar wij als Jong&Fris blij van worden. Daarom adviseren, trainen en ondersteunen we (semi-)overheidsinstellingen bij verandertrajecten. En dat doen we vaak op een andere manier dan de publieke sector gewend is. Wij zijn doe-professionals die vraagtekens zetten bij de huidige gang van zaken. We dagen de status quo uit en doorbreken routines die niet langer bijdragen aan het doel. Wij vinden ruimte voor mensenwerk belangrijk en daarom zijn wij niet van de one-size-fits-all oplossingen. Met onze mensgerichte aanpak zetten wij de ‘klant’ centraal, bijvoorbeeld de inwoners of de medewerkers. We verplaatsen ons in de klant om het probleem door hun ogen te ervaren. Dit doen wij om hen zo optimaal mogelijk te kunnen helpen. We ontwikkelen en testen onze oplossingen totdat we zeker weten dat het doel bereikt is. Zo zetten wij ons in om de wereld mooier achter te laten dan we haar aantroffen.

Om dit te bereiken zoeken wij een young professional die verliefd wordt op de problemen van de klant, in plaats van op zelfbedachte oplossingen. Iemand die continu leert, tegen de stroom in durft te zwemmen en anderen weet te inspireren met zijn of haar verhaal. En misschien nog wel het belangrijkst: iemand die ideeën kan omzetten in daadwerkelijk doen en creatief omgaat met onmogelijkheden. Als jij dit kunt, noemen wij jou een Frisdoener.

Je bent een Frisdoener als je

Energie krijgt van werken met verschillende soorten mensen
Makkelijk communiceert en je mening geeft
De huidige manier van denken en handelen durft uit te dagen
Stevig in je schoenen staat en wel tegen een stootje kunt
Ervan houdt om veel vrijheid te krijgen in je werk
Zelfstandig kunt werken en beslissingen durft te nemen
Brede interesses hebt en sociaal ingesteld bent

Als je bij ons komt werken dan

Kom je bij Jong&Fris in dienst en word je ingezet bij een (semi-)overheidsinstelling in jouw regio
Werk je 36 uur in deze opdracht
Krijg je een marktconform salaris
Krijg je (on-the-job) coaching
Word je elke dag uitgedaagd
kun je jezelf ontwikkelen in sneltreinvaart
en krijg je er een hoop leuke collega’s bij!
Jong en Fris Lotte -HR-uitsnede

Word jij hier blij van?

Dan kom ik graag met jou in contact! Stuur een mailtje of geef mij een belletje. Wil je meteen je creativiteit laten zien? Leef je uit, wij houden ervan!

Lotte Dekkers
Fris Connector bij Jong&Fris

06 18 23 95 77
Lotte@jongenfris.nl

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 512 MB.

  Wij hebben o.a. samengewerkt met:

  Droombaan via de mail

  Ben je benieuwd met welke uitdagingen wij bezig zijn en voor welke opdrachten wij nog toppers zoeken? Vul dan je e-mailadres in en laat je inspireren!

  Inspiratie over innovatie

  Inspiratie nodig om aan de slag te gaan met vernieuwing en innovatie? Sluit je aan bij onze beweging en laat je inspireren door de updates en tips op onze social media kanalen.

  Droombaan via de mail

  Ben je benieuwd met welke uitdagingen wij bezig zijn en voor welke opdrachten wij nog toppers zoeken? Vul dan je e-mailadres in en laat je inspireren!

  Inspiratie over innovatie

  Inspiratie nodig om aan de slag te gaan met vernieuwing en innovatie? Sluit je aan bij onze beweging en laat je inspireren door de updates en tips op onze social media kanalen.

  Back To Top
  × Neem contact op