skip to Main Content

Trainee Applicatiebeheerder

Kom jij je vleugels spreiden bij ons?

Hallo talent!


Het Traineeship
Als Young Professional neem je deel aan een Trainee programma waarbij je grondige kennis en ervaring opdoet van de bedrijfsprocessen, gegevensstromen en applicaties die in gebruik zijn.

Kennis doe je op door het volgen van in- en externe trainingen en opleidingen. Je bouwt kennis en ervaring op door mee te lopen met de applicatiebeheerders, eventueel bij collega kantoren in Nederland en consultants van onze belangrijkste IT leveranciers. Na dit traject ga je al heel snel “hands on” meedraaien. Je wordt gecoacht tijdens het werk. Op die manier garanderen we voor jou een steile leercurve. Dit traineeship is gericht op jouw ontwikkeling van IT starter tot volwaardig applicatiebeheerder. Je krijgt letterlijk ‘training on the job’ en de uitgelezen kans om te ervaren welke vaardigheden je al beheerst en welke je nog kan ontwikkelen

 

De Werkzaamheden
Je hebt een afwisselende functie in een complexe en uitdagende IT omgeving waarin je organisatorische en communicatieve kwaliteiten maximaal tot hun recht komen. Deze functie biedt je een zeer veelzijdig takenpakket: je biedt ondersteuning bij het beheer van de intern gebruikte applicaties en je bent betrokken bij het bedenken van nieuwe en innoverende IT oplossingen en het vertalen en toepassen van wensen vanuit de business naar IT oplossingen.


Jij..

  • Communicatief sterk, beheerst de Nederlandse taal uitstekend (zowel woord al geschrift)
  • HBO werk- en denkniveau
  • Relevante werkervaring is een pré
  • Je bent analytisch sterk en proactief ingesteld
  • Je bent een teamspeler maar kan ook goed zelfstandig werken
  • Adaptief  (goed in schakelen i.v.m. diverse belangen

 

Zie jij jezelf in bovenstaand profiel en ben jij woonachtig in regio Zwolle?

Dan drink ik graag een kop koffie met je.


Ons doel

Een moderne overheid. Dat is waar wij als Jong&Fris blij van worden. Daarom adviseren, trainen en ondersteunen we (semi-)overheidsinstellingen bij verandertrajecten. En dat doen we vaak op een andere manier dan de publieke sector gewend is. Wij zijn doe-professionals die vraagtekens zetten bij de huidige gang van zaken. We dagen de status quo uit en doorbreken routines die niet langer bijdragen aan het doel. Wij vinden ruimte voor mensenwerk belangrijk en daarom zijn wij niet van de one-size-fits-all oplossingen. Met onze mensgerichte aanpak zetten wij de ‘klant’ centraal, bijvoorbeeld de inwoners of de medewerkers. We verplaatsen ons in de klant om het probleem door hun ogen te ervaren. Dit doen wij om hen zo optimaal mogelijk te kunnen helpen. We ontwikkelen en testen onze oplossingen totdat we zeker weten dat het doel bereikt is. Zo zetten wij ons in om de wereld mooier achter te laten dan we haar aantroffen.

Om dit te bereiken zoeken wij een young professional die verliefd wordt op de problemen van de klant, in plaats van op zelfbedachte oplossingen. Iemand die continu leert, tegen de stroom in durft te zwemmen en anderen weet te inspireren met zijn of haar verhaal. En misschien nog wel het belangrijkst: iemand die ideeën kan omzetten in daadwerkelijk doen en creatief omgaat met onmogelijkheden. Als jij dit kunt, noemen wij jou een Frisdoener.

Je bent een Frisdoener als je

Energie krijgt van werken met verschillende soorten mensen
Makkelijk communiceert en je mening geeft
De huidige manier van denken en handelen durft uit te dagen
Stevig in je schoenen staat en wel tegen een stootje kunt
Ervan houdt om veel vrijheid te krijgen in je werk
Zelfstandig kunt werken en beslissingen durft te nemen
Brede interesses hebt en sociaal ingesteld bent

Als je bij ons komt werken dan

Kom je bij Jong&Fris in dienst en word je ingezet bij een (semi-)overheidsinstelling in jouw regio
Werk je 36-40 uur in deze opdracht
Krijg je een marktconform salaris
Krijg je (on-the-job) coaching
Word je elke dag uitgedaagd
En kun je jezelf ontwikkelen in sneltreinvaart
e7140a32-aec5-46d8-951a-09fd8431c3d1

Word jij hier blij van?

Dan kom ik graag met jou in contact! Stuur een mailtje of geef mij een belletje. Wil je meteen je creativiteit laten zien? Leef je uit, wij houden ervan!

Anoesja van Hazel
Fris Connector bij Jong&Fris

06 28 50 18 66
hallotalent@jongenfris.nl

  • Sleep bestanden hierheen of
Wij hebben o.a. samengewerkt met:

Droombaan via de mail

Ben je benieuwd met welke uitdagingen wij bezig zijn en voor welke opdrachten wij nog toppers zoeken? Vul dan je e-mailadres in en laat je inspireren!

Inspiratie over innovatie

Inspiratie nodig om aan de slag te gaan met vernieuwing en innovatie? Sluit je aan bij onze beweging en laat je inspireren door de updates en tips op onze social media kanalen.

Droombaan via de mail

Ben je benieuwd met welke uitdagingen wij bezig zijn en voor welke opdrachten wij nog toppers zoeken? Vul dan je e-mailadres in en laat je inspireren!

Inspiratie over innovatie

Inspiratie nodig om aan de slag te gaan met vernieuwing en innovatie? Sluit je aan bij onze beweging en laat je inspireren door de updates en tips op onze social media kanalen.

Back To Top