skip to Main Content

Projectsecretaris gezocht!

Kom jij je vleugels spreiden bij ons?

Hallo talent!

Ben jij de aanpakker die wij zoeken voor een toffe opdracht in de omgeving Den haag? Dan zoeken wij jou!

Jong&Fris is een netwerkorganisatie van doe-professionals die de status quo uitdaagt binnen (semi-) overheidsinstellingen. Het is ons streven om de publieke sector te veranderen. Als we met een kritische blik kijken naar verandertrajecten in de publieke sector, dan zien we dat dit vrijwel altijd op een traditionele manier gebeurt: er worden plannen geschreven en de verandering is zowel lineair als top-down. Binnen deze planmatige one-size-fits-all oplossingen is vaak weinig ruimte voor mensenwerk waardoor werknemers het vooral als een extra ballast ervaren. En daarom dagen wij – als Jong&Fris – de traditionele manier van veranderen en innoveren uit. Ons doel is hierbij om zowel de medewerkers als de ‘klant’ (bijvoorbeeld de inwoners) optimaal te helpen. En dat doen we vaak op een andere manier dan de publieke sector gewend is. Onze filosofie en aanpak is gebaseerd op twee werkmethodieken: Design Thinking en Lean Startup. Door deze twee werkmethodieken met elkaar te combineren, is onze aanpak ‘mensgericht en kort-cyclisch’. Het maakt bijzonder weinig uit wat de exacte ontwikkelvraag is, want deze aanpak is overal en altijd toepasbaar. Of het nou gaat om een nieuw beleidsstuk, een nieuw product of een nieuwe dienst, met deze mindset werk je altijd aan een oplossing die aansluit bij de behoefte van de doelgroep.

Ben jij ordelijk, systematisch en secuur? Ben jij een geboren planner en voel je je goed in een leidinggevende rol? Zoek je een veelzijdige functie in een dynamische werkomgeving? Dan drinken wij graag een kop koffie met je!

Ons doel

Een moderne overheid. Dat is waar wij als Jong&Fris blij van worden. Daarom adviseren, trainen en ondersteunen we (semi-)overheidsinstellingen bij verandertrajecten. En dat doen we vaak op een andere manier dan de publieke sector gewend is. Wij zijn doe-professionals die vraagtekens zetten bij de huidige gang van zaken. We dagen de status quo uit en doorbreken routines die niet langer bijdragen aan het doel. Wij vinden ruimte voor mensenwerk belangrijk en daarom zijn wij niet van de one-size-fits-all oplossingen. Met onze mensgerichte aanpak zetten wij de ‘klant’ centraal, bijvoorbeeld de inwoners of de medewerkers. We verplaatsen ons in de klant om het probleem door hun ogen te ervaren. Dit doen wij om hen zo optimaal mogelijk te kunnen helpen. We ontwikkelen en testen onze oplossingen totdat we zeker weten dat het doel bereikt is. Zo zetten wij ons in om de wereld mooier achter te laten dan we haar aantroffen.

Om dit te bereiken zoeken wij een young professional die verliefd wordt op de problemen van de klant, in plaats van op zelfbedachte oplossingen. Iemand die continu leert, tegen de stroom in durft te zwemmen en anderen weet te inspireren met zijn of haar verhaal. En misschien nog wel het belangrijkst: iemand die ideeën kan omzetten in daadwerkelijk doen en creatief omgaat met onmogelijkheden. Als jij dit kunt, noemen wij jou een Frisdoener.

Je bent een Frisdoener als je

Energie krijgt van werken met verschillende soorten mensen
Makkelijk communiceert en je mening geeft
De huidige manier van denken en handelen durft uit te dagen
Stevig in je schoenen staat en wel tegen een stootje kunt
Ervan houdt om veel vrijheid te krijgen in je werk
Zelfstandig kunt werken en beslissingen durft te nemen
Brede interesses hebt en sociaal ingesteld bent

Als je bij ons komt werken dan

Kom je bij Jong&Fris in dienst en word je ingezet bij een (semi-)overheidsinstelling in jouw regio
Werk je 32 uur in deze opdracht
Krijg je een marktconform salaris
Bouw je elke maand ontwikkelbudget op
Krijg je (on-the-job) coaching
Word je elke dag uitgedaagd
En kun je jezelf ontwikkelen in sneltreinvaart
e7140a32-aec5-46d8-951a-09fd8431c3d1

Word jij hier blij van?

Dan kom ik graag met jou in contact! Stuur een mailtje of geef mij een belletje. Wil je meteen je creativiteit laten zien? Leef je uit, wij houden ervan!

Anoesja van Hazel
Fris Connector bij Jong&Fris

06 28 50 18 66
hallotalent@jongenfris.nl

  • Sleep bestanden hierheen of
Wij hebben o.a. samengewerkt met:

Droombaan via de mail

Ben je benieuwd met welke uitdagingen wij bezig zijn en voor welke opdrachten wij nog toppers zoeken? Vul dan je e-mailadres in en laat je inspireren!

Inspiratie over innovatie

Inspiratie nodig om aan de slag te gaan met vernieuwing en innovatie? Sluit je aan bij onze beweging en laat je inspireren door de updates en tips op onze social media kanalen.

Droombaan via de mail

Ben je benieuwd met welke uitdagingen wij bezig zijn en voor welke opdrachten wij nog toppers zoeken? Vul dan je e-mailadres in en laat je inspireren!

Inspiratie over innovatie

Inspiratie nodig om aan de slag te gaan met vernieuwing en innovatie? Sluit je aan bij onze beweging en laat je inspireren door de updates en tips op onze social media kanalen.

Back To Top