skip to Main Content

Hoi, wij zijn Jong&Fris

Over ons | “wake up and smell the coffee”

Al ruim 5 jaar met een glimlach uit ons bed. Hoe dat kan? Wij zijn betrokken met de wereld en onze klanten. Als wij om ons heen kijken zien wij een snel veranderende wereld. Organisaties doen hun best om zichzelf opnieuw uit te vinden en relevant te blijven. Onze vingers jeuken om hiermee aan de slag te gaan en zo het werk voor iedereen leuker, beter en sneller te maken. Jong&Fris gelooft in de frisse kracht van jongere generaties om de juiste verandering teweeg te brengen. Deze generatie kan organisaties leren surfen op de golven van vernieuwing.

Wij staan met een been in het hier en nu en met het ander in de toekomst, onze blik op de horizon.

Bestemming: hier gaan wij voor

De wereld beter achterlaten dan wij haar hebben aangetroffen.

Boodschap: hier staan wij voor

Wij dagen de status quo uit en geloven dat vernieuwing en innovatie organisaties helpen toekomstbestendig te zijn. En blijven.

Bewering: hier gaan wij verder

Bij elke organisatie waar wij komen het innovatief vermogen vergroten en producten en diensten ontwikkelen die de klant écht helpen.

“The purpose of work is not to make money. The purpose of work is to make workers […] feel good about life.” – Ricardo Semler

Zo werken wij

Over Jong&Fris

Bij Jong&Fris is betrokkenheid een kernelement tot happiness op de werkvloer, bij onszelf en uiteindelijk bij onze klant. Wij vinden de wil om betrokken te zijn en blijven een mindset om te koesteren. Wij willen dat onze Frisdoeners happy zijn op hun werk, er honderduit over vertellen op verjaardagen en daardoor ook bereid zijn die extra stap te zetten.

Hiervoor halen wij inspiratie uit een aantal toffe organisaties:

Semco: heeft als eerste alle conventionele regels van bedrijfsvoering overboord gegooid
Tesla: is grensverleggend en rebels
Coolblue: doet alles voor een glimlach
Intuit: draait op innovatie en inspiratie, bovendien mogen werknemers zich volledig wijden aan werk waar zij enthousiast van worden

Wie we zijn

Ontmoet de frisdoener

Jong&Fris is een club van ongeveer 25 Frisdoeners die zich dagelijks inzetten voor vernieuwing en innovatie in de publiek en private sector. Frisdoeners zijn er in alle kleuren en maten, van vak(inhoudelijke)idioot tot procesbegeleider en projectleider, allemaal met hun eigen frisse blik en aanpak. Van junior, medior tot senior: ze staan klaar om de wereld te veroveren en bottom-up voor opschudding te zorgen.

Benieuwd hoe zo’n Frisdoener eruit ziet? Kijk dan hier.

Voel jij je misschien aangesproken? Bekijk dan dit filmpje om te zien of jij bij ons past!

Ontmoet de Frisdoener

Jong&Fris selecteert Frisdoeners met een sociaal en ondernemend karakter. Daarnaast zijn ze gedreven om vernieuwing door te voeren en vaardig met moderne werkmethoden en tools. Deze helden zetten zich dagelijks in om verandering en vernieuwing in de publieke en private sector te brengen. Daarbij hebben ze allemaal een ding gemeen: ze willen de wereld beter achter laten dan ze haar hebben aangetroffen.

Ontmoet hier ons team!

jong en fris

Horen we van je?

We komen graag in contact met je. Heb je een vraag, een opmerking, feedback naar aanleiding van de website, een verdiepende vraag met betrekking tot een van onze diensten of wil je gewoon een kopje koffie met ons doen? Laat van je horen!

Team Jong&Fris

Bel: 0722029192

Mail: info@jongenfris.nl

Frisdoeners via de mail

Wil jij op de hoogte blijven van wat wij doen en welke toppers staan te popelen om aan de slag te gaan met vernieuwende projecten? Vul dan je e-mailadres in en laat je inspireren!

Inspiratie over innovatie

Inspiratie nodig om aan de slag te gaan met vernieuwing en innovatie? Sluit je aan bij onze beweging en laat je inspireren door de updates en tips op onze social media kanalen.

Frisdoeners via de mail

Wil jij op de hoogte blijven van wat wij doen en welke toppers staan te popelen om aan de slag te gaan met vernieuwende projecten? Vul dan je e-mailadres in en laat je inspireren!

Inspiratie over innovatie

Inspiratie nodig om aan de slag te gaan met vernieuwing en innovatie? Sluit je aan bij onze beweging en laat je inspireren door de updates en tips op onze social media kanalen.

Back To Top
× Neem contact op