skip to Main Content

Veranderen en innoveren als een raket

Jong van geest & fris van doen |
Trainen en experimenteren

Niets is zo uitdagend als veranderen en innoveren. Organisaties willen aansluiten op de snel veranderende wereld, maar veranderingen gaan soms zo snel dat je je kunt afvragen of ‘het systeem’ wel in staat is om aan te haken. Daarop roepen wij volmondig: ja, dat kan! Onze Frisdoeners leren organisaties te surfen op deze golven van verandering, in plaats van meedeinen. Jong&Fris denkt mee en helpt experimenteren en uitvoeren.

Belevingssessie

Omdat beleven de eerste stap tot veranderen is noemen wij onze trainingen en workshops ‘belevingssessies.’ Onze belevingssessies zijn speels, interactief en net een tikkeltje anders dan je gewend bent.

Social Virtual Reality

Wij vertellen graag verhalen en ontwikkelen belevingen. Dit doen we ook met VR en 360 graden video. Hiervoor richten wij ons op maatschappelijke en sociale vraagstukken van onze klanten, van laaggeletterdheid tot eenzaamheid bij ouderen.

Innovatielab

Een innovatielab is een oase in het systeem, een incompany oplossing waar (door)ontwikkelen centraal staat en een inspirerende kennismaking met veranderen in een innovatiecultuur. Geschikt voor organisaties met grote ambities.

Waterschap Vallei en Veluwe over de belevingssessie Eenvoudig Communiceren

“In theorie is er geen verschil tussen theorie en praktijk – in de praktijk wel” – Albert Einstein

Belevingssessie

Organisaties zijn zoekende naar manieren om hun medewerkers te ontwikkelen en in beweging te krijgen. Bij ons staat leren door te ervaren voorop, daarom heten onze trainingen en workshops ‘belevingssessies’. Beleven is de eerste stap voor veranderen. Met een belevingssessie haal je het volgende in huis:

Een dag(deel) vol creatief nieuwe oplossingen bedenken, co-creatie en experimenten
Wij gebruiken verhalen, filmpjes en foto’s en oké, soms ook PowerPoint
Wij helpen je team of organisatie op maat

Innovatielab

Ons innovatielab is een oase in ‘het systeem’, de draaiende motor achter vernieuwen en veranderen. Voor veel organisaties de eerste stap om kennis te maken met de innovatiecultuur en een proeftuin waar leren en (door)ontwikkelen centraal staat. Benieuwd of het innovatielab iets voor jouw organisatie is? Dit zijn de voordelen:

Integraal en multidisciplinair (samen)werken was nog nooit zo makkelijk
Ambitieuze plannen worden behapbaar gemaakt met kleine experimenten
Fouten mogen gemaakt worden
Medewerkers maken kennis met moderne tools
Alle innovatieactiviteiten op één plek in de organisatie waardoor synergie ontstaat
Het zet een onafwendbare beweging in gang: innovatie als onderdeel van de organisatie

Social Virtual Reality | Next level ervaren

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: leren door beleven staat bij ons voorop. Al eens gehoord van storytelling? Verhalen vertellen is dé manier om van elkaar te leren en kennis te delen. VR, 360 graden video en storytelling zijn een gouden combinatie: het heeft een grote emotionele impact op de gebruiker en is de meest effectieve manier van leren. Sinds 2018 maken wij – samen met onze partner WeAreVR – ervaringsgerichte VR producties met een maatschappelijk doel.

Is Social Virtual Reality iets voor jouw organisatie? Neem voor meer informatie een kijkje op de site van WeAreVR.

Een andere invalshoek

We doen altijd een passend aanbod en zoeken de oplossing die het best bij jou, je organisatie en je project past! Dat kan een Frisdoener zijn, een belevingssessie of een innovatielab. Of geen van drie. Of alle drie. Zolang we van toegevoegde waarde zijn blijven we en niet langer.

Wij zorgen voor vernieuwing en innovatie binnen

jong en fris

Horen we van je?

We komen graag in contact met je. Heb je een vraag, een opmerking of feedback voor ons? Of wil je gewoon een kopje koffie met ons doen? Laat van je horen!

Team Jong&Fris

Bel: 0722029192

Mail: info@jongenfris.nl

Frisdoeners via de mail

Wil jij op de hoogte blijven van wat wij doen en welke toppers staan te popelen om aan de slag te gaan met vernieuwende projecten? Vul dan je e-mailadres in en laat je inspireren!

Inspiratie over innovatie

Inspiratie nodig om aan de slag te gaan met vernieuwing en innovatie? Sluit je aan bij onze beweging en laat je inspireren door de updates en tips op onze social media kanalen.

Frisdoeners via de mail

Wil jij op de hoogte blijven van wat wij doen en welke toppers staan te popelen om aan de slag te gaan met vernieuwende projecten? Vul dan je e-mailadres in en laat je inspireren!

Inspiratie over innovatie

Inspiratie nodig om aan de slag te gaan met vernieuwing en innovatie? Sluit je aan bij onze beweging en laat je inspireren door de updates en tips op onze social media kanalen.

Back To Top
× Neem contact op