skip to Main Content

Frisdoeners geven je organisatie vleugels

Jong van geest & fris van doen | Samen werken

Projecten waar ons hart harder van gaat kloppen hebben altijd hetzelfde met elkaar gemeen. Er is een sense of urgency om aan te sluiten op de snel veranderde wereld en de oplossing daarvoor moet duurzaam zijn. Daarom helpen onze Frisdoeners organisaties om te leren surfen op golven van verandering, in plaats van meedeinen. Jong&Fris denkt mee en helpt experimenteren en uitvoeren.

Co-creatie

Onze focus ligt op co-creatie: wij snappen dat krachten bundelen altijd een goed idee is. Het grootste voordeel is dat we continu reflecteren: zijn we op de juiste weg? Moeten we bijsturen? Samen maken we uitdagingen net iets minder uitdagend.

Design Thinking

Design Thinking is een methode – of eigenlijk een manier van denken om tot praktische en creatieve oplossingen te komen. Je kunt pas beginnen met ontwikkelen als je weet wie de klant is en waar de behoefte ligt.

Mensgericht en kort-cyclisch

Dit betekent dat wij de traditionele manier van veranderen en innoveren uitdagen. Ons doel is om zowel jouw medewerkers als de klant (bijvoorbeeld de inwoner) optimaal te helpen. Hiervoor worden wij verliefd op het probleem van onze klant, in plaats van onze eigen oplossingen.

Advies en detachering

Onze Frisdoeners zijn onze helden

Op papier lijkt het vaak makkelijk: veranderen, transformaties, innovatie. In realiteit vinden veel organisaties het lastig om op te starten of juist door te pakken. Daarom zijn onze Frisdoeners inzetbaar voor korte en langere samenwerkingen. Met een Frisdoener haal je het volgende in huis:

Frisdoeners zijn hoogopgeleide, sociale wezens en zetten humor in om te inspireren
Frisdoeners nemen het voortouw om projecten van de grond te krijgen
Frisdoeners zijn analytisch en helpen jou tot een concrete ontwikkelvraag te komen
Frisdoeners zoeken de grenzen van het (on)mogelijke op, tonen initiatief en zijn creatief
Frisdoeners zijn een kei in het leggen van verbindingen op verschillende organisatieniveaus

Traineeship

Doe-professional met een goed stel hersenen

Organisaties zien trainees vaak als kneedbare starters, die klaargestoomd worden voor een bepaalde positie. Onze trainees draaien mee in de dagelijkse uitvoering én dagen de status-quo uit: ze houden hun ogen open voor mogelijke verbeteringen. Vanuit Jong&Fris krijgen zij de juiste tools en cursussen om een project naar een hoger niveau te tillen. Deze helden zijn o.a. hier te vinden:

Sociaal domein
Ruimtelijk domein
Duurzaamheid
Verandermanagement en procesmanagement
Informatie- en datamanagement

Ontmoet de Frisdoener

Jong&Fris selecteert Frisdoeners met een sociaal en ondernemend karakter. Daarnaast zijn ze gedreven om vernieuwing door te voeren en vaardig met moderne werkmethoden en tools. Deze helden zetten zich dagelijks in om verandering en vernieuwing in de publieke en private sector te brengen. Daarbij hebben ze allemaal een ding gemeen: ze willen de wereld beter achter laten dan ze haar hebben aangetroffen.

Ontmoet hier ons team!

Een andere invalshoek

Wij doen altijd een passend aanbod en zoeken de oplossing die het best bij jou, je organisatie en je project past! Dat kan een Frisdoener zijn, een belevingssessie of een innovatielab. Of geen van drie. Of alle drie. Zolang we van toegevoegde waarde zijn blijven we en niet langer.

Wij zorgen voor vernieuwing en innovatie binnen

jong en fris

Horen we van je?

We komen graag in contact met je. Heb je een vraag, een opmerking, feedback naar aanleiding van de website, een verdiepende vraag met betrekking tot een van onze diensten of wil je gewoon een kopje koffie met ons doen? Laat van je horen!

Team Jong&Fris

Bel: 0722029192

Mail: info@jongenfris.nl

Frisdoeners via de mail

Wil jij op de hoogte blijven van wat wij doen en welke toppers staan te popelen om aan de slag te gaan met vernieuwende projecten? Vul dan je e-mailadres in en laat je inspireren!

Inspiratie over innovatie

Inspiratie nodig om aan de slag te gaan met vernieuwing en innovatie? Sluit je aan bij onze beweging en laat je inspireren door de updates en tips op onze social media kanalen.

Frisdoeners via de mail

Wil jij op de hoogte blijven van wat wij doen en welke toppers staan te popelen om aan de slag te gaan met vernieuwende projecten? Vul dan je e-mailadres in en laat je inspireren!

Inspiratie over innovatie

Inspiratie nodig om aan de slag te gaan met vernieuwing en innovatie? Sluit je aan bij onze beweging en laat je inspireren door de updates en tips op onze social media kanalen.

Back To Top
× Neem contact op