skip to Main Content

Wij geven je organisatie vleugels

Werken met ons | Onze diensten

Jong&Fris is een netwerkorganisatie van doe-professionals. Wij dagen de status quo binnen de publieke en private sector uit. Met onze pragmatische aanpak, moderne tools en eindeloze enthousiasme worden uitdagingen net even iets minder uitdagend.

Wil jij een frisse en moderne blik in jouw organisatie? Dat kan! Wij trainen, ondersteunen en adviseren om verandering en innovatie in gang te zetten. Dit doen wij aan de hand van de volgende diensten:

Frisdoener | Advies en detachering

Soms heeft een team of project net even wat extra peper nodig om vooruit te komen. Onze Frisdoeners zijn die peper. Met hun frisse blik en creativiteit bedenken zij innovatieve oplossingen. Zij adviseren en ondersteunen organisaties bij het aanjagen van projecten die om een moderne aanpak vragen.

Een Frisdoener is een hoogopgeleide (jonge) professional. Wij selecteren mensen op basis van hun communicatieve vaardigheden, durf en een extraverte persoonlijkheid. Iemand die graag vernieuwing wil aanbrengen in de publieke sector en niet bang is om fouten te maken. “Het project heeft behoefte aan reuring. Iemand die met andere ogen naar de werkzaamheden kijkt en vooral anders doet. Iemand die ons verrast met een aanpak waar we zelf nog niet bij stil hebben gestaan”. Dat is vaak de reden dat een van onze Frisdoeners wordt ingezet.

Trainee | Moderne Overheid

Ben jij opzoek naar een vlotte doe-professional met een goed stel hersenen? Onze trainee’s zijn harde werkers die meedraaien in de uitvoering en tegelijkertijd graag uitgedaagd worden. Ze houden hun ogen open voor mogelijke verbeteringen en dagen graag de status quo uit. Je kunt onze trainee’s in deze domeinen vinden:

Workshop | Belevingssessie

Wij noemen onze trainingen en workshops ‘belevingssessies’ omdat beleven de eerste stap van veranderen is. Mensen willen niet veranderd worden maar willen wel graag nieuwe ervaringen opdoen. Organisaties zijn zoekende naar manieren om hun medewerkers te ontwikkelen om een meer flexibele en klantgerichte houding aan te nemen. Om meer durf te tonen met nieuwe initiatieven. Om een meer externe focus aan te brengen met betrekking tot hun rol. Op een speelse en interactieve wijze gaan we aan de slag met principes als: inleven in de leefwereld van de klant, mensgericht ontwikkelen, creatief nieuwe oplossingen bedenken, co-creatie en experimenteren. Dat doen we niet op een theoretische en instrumentele manier maar met verhalen, filmpjes, foto’s en vooral door samen te DOEN.

Innovatielab | Oase in het systeem

Organisaties hebben de ambitie om aan te sluiten op de snel veranderende buitenwereld. De ontwikkelingen gaan zo snel, dat organisaties zich terecht afvragen of ‘het systeem’ wel in staat is om hierop aan te haken. Is het mogelijk voor organisaties, die jarenlang voornamelijk hebben beheerd, aan te laten sluiten aan de ontwikkelingen buiten? Jazeker.

Een innovatielab is een oase in het systeem, waar leren en (door)ontwikkelen centraal staat. Het is voor organisaties (vaak) de eerste stap om kennis te maken met een andere cultuur (innovatiecultuur). Daar waar de klant voorop staat, waar grote plannen ruimte maken voor kleine experimenten, waar de focus extern is, waar fouten gemaakt gaan worden, waar teksten ingeruild worden voor visuele instrumenten en successen gevierd worden.

Wij zorgen voor vernieuwing en innovatie binnen
Sandi 2

Horen we van je?

We komen graag in contact met je. Heb je een vraag, een opmerking, feedback naar aanleiding van de website, een verdiepende vraag met betrekking tot een van onze diensten of wil je gewoon een kopje koffie met ons doen? Laat van je horen!

Sandi Dijakovic
Initiator bij Jong&Fris

  06 24 22 12 16
  sdijakovic@jongenfris.nl

Frisdoeners via de mail

Wil jij op de hoogte blijven van wat wij doen en welke toppers staan te popelen om aan de slag te gaan met vernieuwende projecten? Vul dan je e-mailadres in en laat je inspireren!

Inspiratie over innovatie

Inspiratie nodig om aan de slag te gaan met vernieuwing en innovatie? Sluit je aan bij onze beweging en laat je inspireren door de updates en tips op onze social media kanalen.

Frisdoeners via de mail

Wil jij op de hoogte blijven van wat wij doen en welke toppers staan te popelen om aan de slag te gaan met vernieuwende projecten? Vul dan je e-mailadres in en laat je inspireren!

Inspiratie over innovatie

Inspiratie nodig om aan de slag te gaan met vernieuwing en innovatie? Sluit je aan bij onze beweging en laat je inspireren door de updates en tips op onze social media kanalen.

Back To Top