skip to Main Content

Projectregisseur/implementatiemanager – HRM

Vlieg met ons naar nieuwe hoogten

Hallo talent!

Ben jij een verbinder en is het managen van procesveranderingen voor jou appeltje-eitje?

Top, dan zoeken wij jou!

Wat ga jij doen?

Binnen een organisatie in regio Groningen is er een groot gat geconstateerd tussen HRM en de interne collega’s. Er is een vooronderzoek gedaan en hieruit is een adviesrapport gerold waarin staat omschreven wat de opties zijn om de communicatie en het contact tussen de verschillende afdelingen te verbeteren. Wij zijn op zoek naar de procesregisseur die deze veranderingen gaat implementeren. Lijkt dit jou een leuke uitdaging?

 

Jij bent/hebt..

  • Communicatief sterk en hebt een verbindend vermogen
  • HBO/WO opgeleid (bij voorkeur afgeronde opleiding projectmanagement)
  • Ervaring met proces- en klantmanagement
  • Ervaring met agile/scrum methodiek en werken in teamverband
  • Sterk in Nederlandse taal en geschrift
  • Praktisch en pro-actief ingesteld en weet projecten tot een goed einde te brengen
  • Kennis van gemeentelijke organisaties is een pré

 

Zie jij jezelf in deze omschrijving? Dan drink ik graag een kop koffie met jou!

Ons doel

Een moderne overheid. Dat is waar wij als Jong&Fris blij van worden. Daarom adviseren, trainen en ondersteunen we (semi-)overheidsinstellingen bij verandertrajecten. En dat doen we vaak op een andere manier dan de publieke sector gewend is. Wij zijn doe-professionals die vraagtekens zetten bij de huidige gang van zaken. We dagen de status quo uit en doorbreken routines die niet langer bijdragen aan het doel. Wij vinden ruimte voor mensenwerk belangrijk en daarom zijn wij niet van de one-size-fits-all oplossingen. Met onze mensgerichte aanpak zetten wij de ‘klant’ centraal, bijvoorbeeld de inwoners of de medewerkers. We verplaatsen ons in de klant om het probleem door hun ogen te ervaren. Dit doen wij om hen zo optimaal mogelijk te kunnen helpen. We ontwikkelen en testen onze oplossingen totdat we zeker weten dat het doel bereikt is. Zo zetten wij ons in om de wereld mooier achter te laten dan we haar aantroffen.

Om dit te bereiken zoeken wij een young professional die verliefd wordt op de problemen van de klant, in plaats van op zelfbedachte oplossingen. Iemand die continu leert, tegen de stroom in durft te zwemmen en anderen weet te inspireren met zijn of haar verhaal. En misschien nog wel het belangrijkst: iemand die ideeën kan omzetten in daadwerkelijk doen en creatief omgaat met onmogelijkheden. Als jij dit kunt, noemen wij jou een Frisdoener.

Als je bij ons komt werken dan

Werk je 4-5 dagen per week
Krijg je (on-the-job) coaching
Word je elke dag uitgedaagd
En kun je jezelf ontwikkelen in sneltreinvaart
e7140a32-aec5-46d8-951a-09fd8431c3d1

Word jij hier blij van?

Dan kom ik graag met jou in contact! Stuur een mailtje of geef mij een belletje. Wil je meteen je creativiteit laten zien? Leef je uit, wij houden ervan!

Anoesja van Hazel
Fris Connector bij Jong&Fris

  06 28 50 18 66
  hallotalent@jongenfris.nl

  • Sleep bestanden hierheen of
Wij hebben o.a. samengewerkt met:

Droombaan via de mail

Ben je benieuwd met welke uitdagingen wij bezig zijn en voor welke opdrachten wij nog toppers zoeken? Vul dan je e-mailadres in en laat je inspireren!

Inspiratie over innovatie

Inspiratie nodig om aan de slag te gaan met vernieuwing en innovatie? Sluit je aan bij onze beweging en laat je inspireren door de updates en tips op onze social media kanalen.

Droombaan via de mail

Ben je benieuwd met welke uitdagingen wij bezig zijn en voor welke opdrachten wij nog toppers zoeken? Vul dan je e-mailadres in en laat je inspireren!

Inspiratie over innovatie

Inspiratie nodig om aan de slag te gaan met vernieuwing en innovatie? Sluit je aan bij onze beweging en laat je inspireren door de updates en tips op onze social media kanalen.

Back To Top