skip to Main Content

Frisdoener Ruimtelijk Domein | Parttime of Fulltime | Heel Nederland

Verander en innoveer als een raket

Hallo talent!

Wil jij graag aan de slag binnen de publieke sector met een toffe opdracht waar je écht verschil kunt maken? Mooi! Dan hebben wij misschien wel dé droombaan voor jou. Door allerlei ontwikkelingen binnen het ruimtelijk domein staan publieke organisaties namelijk voor grote veranderingen waar ze goed een frisse blik bij kunnen gebruiken.

Dit ga jij doen

Je gaat werken binnen het ruimtelijk domein bij een (semi-)overheidsinstelling. Binnen het ruimtelijk domein hebben wij opdrachten voor verschillende rollen die om een moderne en innovatieve aanpak vragen. Het is aan jou de taak om nieuwe inzichten te geven en de status quo uit te dagen.

Je kunt bijvoorbeeld aan de slag gaan als Projectleider Operatie Steenbreek, (Junior) Adviseur Ruimtelijke Ordening, Omgevingsmanager Ruimtelijke Ontwikkeling, Adviseur Omgevingswet of Strateeg Ruimtelijk Domein.

Ons doel

Een moderne overheid. Dat is waar wij als Jong&Fris blij van worden. Daarom adviseren, trainen en ondersteunen we (semi-)overheidsinstellingen bij verandertrajecten. En dat doen we vaak op een andere manier dan de publieke sector gewend is. Wij zijn doe-professionals die vraagtekens zetten bij de huidige gang van zaken. We dagen de status quo uit en doorbreken routines die niet langer bijdragen aan het doel. Wij vinden ruimte voor mensenwerk belangrijk en daarom zijn wij niet van de one-size-fits-all oplossingen. Met onze mensgerichte aanpak zetten wij de ‘klant’ centraal, bijvoorbeeld de inwoners of de medewerkers. We verplaatsen ons in de klant om het probleem door hun ogen te ervaren. Dit doen wij om hen zo optimaal mogelijk te kunnen helpen. We ontwikkelen en testen onze oplossingen totdat we zeker weten dat het doel bereikt is. Zo zetten wij ons in om de wereld mooier achter te laten dan we haar aantroffen.

Om dit te bereiken zoeken wij een young professional die verliefd wordt op de problemen van de klant, in plaats van op zelfbedachte oplossingen. Iemand die continu leert, tegen de stroom in durft te zwemmen en anderen weet te inspireren met zijn of haar verhaal. En misschien nog wel het belangrijkst: iemand die ideeën kan omzetten in daadwerkelijk doen en creatief omgaat met onmogelijkheden. Als jij dit kunt, noemen wij jou een Frisdoener.

Je bent een Frisdoener als je

HBO of WO opgeleid bent
Energie krijgt van werken met verschillende soorten mensen
Makkelijk communiceert en je mening geeft
De huidige manier van denken en handelen durft uit te dagen
Stevig in je schoenen staat en wel tegen een stootje kunt
Ervan houdt om veel vrijheid te krijgen in je werk
Zelfstandig kunt werken en beslissingen durft te nemen
Brede interesses hebt en sociaal ingesteld bent

Als je bij ons komt werken dan

Kom je bij Jong&Fris in dienst en word je ingezet bij een (semi-)overheidsinstelling in jouw regio
Werk je parttime of fulltime; afhankelijk van de opdracht
Mag je 10% van je werktijd inzetten voor je eigen ontwikkeling
Krijg je een marktconform salaris
Bouw je elke maand ontwikkelbudget op
Krijg je (on-the-job) coaching
Word je elke dag uitgedaagd
En kun je jezelf ontwikkelen in sneltreinvaart
Romy

Word jij hier blij van?

Dan kom ik graag met jou in contact! Stuur een mailtje of geef mij een belletje. Wil je meteen je creativiteit laten zien? Leef je uit, wij houden ervan!

Romy Smit
Fris Connector bij Jong&Fris

  06 28 50 18 66
  hallotalent@jongenfris.nl

  • Sleep bestanden hierheen of
Wij hebben o.a. samengewerkt met:

Droombaan via de mail

Ben je benieuwd met welke uitdagingen wij bezig zijn en voor welke opdrachten wij nog toppers zoeken? Vul dan je e-mailadres in en laat je inspireren!

Inspiratie over innovatie

Inspiratie nodig om aan de slag te gaan met vernieuwing en innovatie? Sluit je aan bij onze beweging en laat je inspireren door de updates en tips op onze social media kanalen.

Droombaan via de mail

Ben je benieuwd met welke uitdagingen wij bezig zijn en voor welke opdrachten wij nog toppers zoeken? Vul dan je e-mailadres in en laat je inspireren!

Inspiratie over innovatie

Inspiratie nodig om aan de slag te gaan met vernieuwing en innovatie? Sluit je aan bij onze beweging en laat je inspireren door de updates en tips op onze social media kanalen.

Back To Top