skip to Main Content

Data Specialist

Kom jij je vleugels spreiden bij ons?

Hallo talent!


De vraag naar een data-wetenschappers in elke branche groeit aanzienlijk, zo ook in de publieke sector. Voor de ontwikkeling van elk bedrijf is het nodig om de gegevens die u verzamelt te beoordelen. Data Scientists hebben zowel de juiste skills als de juiste vaardigheden nodig om met data betere resultaten te kunnen behalen.

Ben jij de Data Specialist die graag een steentje bij wil dragen binnen de sociale sector?
Veel van onze zorg wordt middels een beleid uitbesteed, vaak wordt deze in de praktijk niet nageleefd.
Daarom moeten de beschikbare subsidies, de huidige processen en de beschikbare data goed geanalyseerd worden om deze inefficiëntie tegen te gaan.

Ben jij woonachtig in regio Alkmaar en ben jij goed in het controleren of geconverteerde gegevens betrouwbaar zijn, het beheren van het volledige gegevensconversieprocessen en ben jij voorbereid om de databases en software aan te passen om te voldoen aan de behoefte van de klant?

Dan zijn wij op zoek naar jou!Wie ben jij?

  • Jij bent IT-specialist met uitstekende analytische vaardigheden
  • Je bent ambitieus met wat jij en je team willen bereiken
  • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden
  • Jij bent goed in het overtuigen op basis van inhoudelijke argumenten
  • Je hebt minimaal een afgeronde WO opleiding
  • Je hebt kennis van programmeertalen zoals Python, Java etc.
  • Je hebt kennis van databasemanagmentsystemen zoals msSQL, Oracle, postgreSQL, etc.

Ons doel

Een moderne overheid. Dat is waar wij als Jong&Fris blij van worden. Daarom adviseren, trainen en ondersteunen we (semi-)overheidsinstellingen bij verandertrajecten. En dat doen we vaak op een andere manier dan de publieke sector gewend is. Wij zijn doe-professionals die vraagtekens zetten bij de huidige gang van zaken. We dagen de status quo uit en doorbreken routines die niet langer bijdragen aan het doel. Wij vinden ruimte voor mensenwerk belangrijk en daarom zijn wij niet van de one-size-fits-all oplossingen. Met onze mensgerichte aanpak zetten wij de ‘klant’ centraal, bijvoorbeeld de inwoners of de medewerkers. We verplaatsen ons in de klant om het probleem door hun ogen te ervaren. Dit doen wij om hen zo optimaal mogelijk te kunnen helpen. We ontwikkelen en testen onze oplossingen totdat we zeker weten dat het doel bereikt is. Zo zetten wij ons in om de wereld mooier achter te laten dan we haar aantroffen.

Om dit te bereiken zoeken wij een young professional die verliefd wordt op de problemen van de klant, in plaats van op zelfbedachte oplossingen. Iemand die continu leert, tegen de stroom in durft te zwemmen en anderen weet te inspireren met zijn of haar verhaal. En misschien nog wel het belangrijkst: iemand die ideeën kan omzetten in daadwerkelijk doen en creatief omgaat met onmogelijkheden. Als jij dit kunt, noemen wij jou een Frisdoener.

Je bent een Frisdoener als je

Energie krijgt van werken met verschillende soorten mensen
Makkelijk communiceert en je mening geeft
De huidige manier van denken en handelen durft uit te dagen
Stevig in je schoenen staat en wel tegen een stootje kunt
Ervan houdt om veel vrijheid te krijgen in je werk
Zelfstandig kunt werken en beslissingen durft te nemen
Brede interesses hebt en sociaal ingesteld bent

Als je bij ons komt werken dan

Kom je bij Jong&Fris in dienst en word je ingezet bij een (semi-)overheidsinstelling in jouw regio
Werk je 36-40 uur in deze opdracht
Krijg je een marktconform salaris
Krijg je (on-the-job) coaching
Word je elke dag uitgedaagd
En kun je jezelf ontwikkelen in sneltreinvaart
e7140a32-aec5-46d8-951a-09fd8431c3d1

Word jij hier blij van?

Dan kom ik graag met jou in contact! Stuur een mailtje of geef mij een belletje. Wil je meteen je creativiteit laten zien? Leef je uit, wij houden ervan!

Anoesja van Hazel
Fris Connector bij Jong&Fris

06 28 50 18 66
hallotalent@jongenfris.nl

  • Sleep bestanden hierheen of
Wij hebben o.a. samengewerkt met:

Droombaan via de mail

Ben je benieuwd met welke uitdagingen wij bezig zijn en voor welke opdrachten wij nog toppers zoeken? Vul dan je e-mailadres in en laat je inspireren!

Inspiratie over innovatie

Inspiratie nodig om aan de slag te gaan met vernieuwing en innovatie? Sluit je aan bij onze beweging en laat je inspireren door de updates en tips op onze social media kanalen.

Droombaan via de mail

Ben je benieuwd met welke uitdagingen wij bezig zijn en voor welke opdrachten wij nog toppers zoeken? Vul dan je e-mailadres in en laat je inspireren!

Inspiratie over innovatie

Inspiratie nodig om aan de slag te gaan met vernieuwing en innovatie? Sluit je aan bij onze beweging en laat je inspireren door de updates en tips op onze social media kanalen.

Back To Top