skip to Main Content

Creatieve Communicatie Adviseur

Kom jij je vleugels spreiden bij ons?

Hallo talent!

Jong&Fris is per direct op zoek naar een Frisse creatieve communicatie adviseur met organisatietalent. Je gaat aan de slag bij een publieke organisatie in de provincie Overijssel, standplaats Zwolle.

Het betreft een tijdelijke opdracht (wegens uitval door ziekte) voor 20 uur per week met een duur van c.a. 6-8 weken. Startdatum z.s.m.

Wat ga je doen?

Je werkt binnen een klein team zelfstandig aan een aantal projecten. Denk hierbij aan het voorbereiden en organiseren van nieuwe evenementen, het bijhouden en de doorontwikkeling van de website/social media; na analyse een voorstel doen voor vernieuwing van de website, communicatieadvies geven over de inzet van social media. Het uitvoeren van een actoranalyse en het opstellen van advies over de positie van de organisatie binnen de kennisinfrastructuur in Overijssel, mede op basis van reeds gemaakte overzichten, behoort eveneens tot de werkzaamheden.

Jouw profiel in een notendop:

  • Afgeronde HBO Communicatie opleiding
  • Aantal jaren werkervaring binnen het vakgebied communicatie
  • Affiniteit met evenementen, social media en moderne tools
  • Enorm creatief, communicatief, pro-actief en energiek
  • Je staat sterk in de schoenen
  • Kennis en ervaring met diverse systemen (bij voorkeur La Posta) of je kan systemen aantoonbaar snel eigen maken
  • Gewend zijn om in een politiek bestuurlijke omgeving te werken om zo snel mogelijk de juiste ‘tone of voice’ te pakken te hebben.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en kan je niet wachten om vol enthousiasme te beginnen aan deze tijdelijke uitdaging?

Neem dan contact met Gaya Killaars via het volgende telefoonnummer: 06-50919705

Ons doel

Een moderne overheid. Dat is waar wij als Jong&Fris blij van worden. Daarom adviseren, trainen en ondersteunen we (semi-)overheidsinstellingen bij verandertrajecten. En dat doen we vaak op een andere manier dan de publieke sector gewend is. Wij zijn doe-professionals die vraagtekens zetten bij de huidige gang van zaken. We dagen de status quo uit en doorbreken routines die niet langer bijdragen aan het doel. Wij vinden ruimte voor mensenwerk belangrijk en daarom zijn wij niet van de one-size-fits-all oplossingen. Met onze mensgerichte aanpak zetten wij de ‘klant’ centraal, bijvoorbeeld de inwoners of de medewerkers. We verplaatsen ons in de klant om het probleem door hun ogen te ervaren. Dit doen wij om hen zo optimaal mogelijk te kunnen helpen. We ontwikkelen en testen onze oplossingen totdat we zeker weten dat het doel bereikt is. Zo zetten wij ons in om de wereld mooier achter te laten dan we haar aantroffen.

Om dit te bereiken zoeken wij een young professional die verliefd wordt op de problemen van de klant, in plaats van op zelfbedachte oplossingen. Iemand die continu leert, tegen de stroom in durft te zwemmen en anderen weet te inspireren met zijn of haar verhaal. En misschien nog wel het belangrijkst: iemand die ideeën kan omzetten in daadwerkelijk doen en creatief omgaat met onmogelijkheden. Als jij dit kunt, noemen wij jou een Frisdoener.

Je bent een Frisdoener als je

Energie krijgt van werken met verschillende soorten mensen
Makkelijk communiceert en je mening geeft
De huidige manier van denken en handelen durft uit te dagen
Stevig in je schoenen staat en wel tegen een stootje kunt
Ervan houdt om veel vrijheid te krijgen in je werk
Zelfstandig kunt werken en beslissingen durft te nemen
Brede interesses hebt en sociaal ingesteld bent

Als je bij ons komt werken dan

Kom je bij Jong&Fris in dienst en word je ingezet bij een (semi-)overheidsinstelling in jouw regio
Werk je 36 uur in deze opdracht
Krijg je een marktconform salaris
Krijg je (on-the-job) coaching
Word je elke dag uitgedaagd
kun je jezelf ontwikkelen in sneltreinvaart
en krijg je er een hoop leuke collega’s bij!
e7140a32-aec5-46d8-951a-09fd8431c3d1

Word jij hier blij van?

Dan kom ik graag met jou in contact! Stuur een mailtje of geef mij een belletje. Wil je meteen je creativiteit laten zien? Leef je uit, wij houden ervan!

Anoesja van Hazel
Fris Connector bij Jong&Fris

06 28 50 18 66
hallotalent@jongenfris.nl

  • Sleep bestanden hierheen of
Wij hebben o.a. samengewerkt met:

Droombaan via de mail

Ben je benieuwd met welke uitdagingen wij bezig zijn en voor welke opdrachten wij nog toppers zoeken? Vul dan je e-mailadres in en laat je inspireren!

Inspiratie over innovatie

Inspiratie nodig om aan de slag te gaan met vernieuwing en innovatie? Sluit je aan bij onze beweging en laat je inspireren door de updates en tips op onze social media kanalen.

Droombaan via de mail

Ben je benieuwd met welke uitdagingen wij bezig zijn en voor welke opdrachten wij nog toppers zoeken? Vul dan je e-mailadres in en laat je inspireren!

Inspiratie over innovatie

Inspiratie nodig om aan de slag te gaan met vernieuwing en innovatie? Sluit je aan bij onze beweging en laat je inspireren door de updates en tips op onze social media kanalen.

Back To Top