skip to Main Content

Frisse Communicatiestagiair(e) | Fulltime of Parttime | Alkmaar

Kom jij je vleugels spreiden bij ons?

Hallo talent!

Wil jij de wereld beter maken? En ben je op zoek naar een uitdaging?

Top, dan zoeken wij jou.

Jong&Fris is een netwerkorganisatie van doe-professionals die de status quo uitdaagt binnen (semi-) overheidsinstellingen. Het is ons streven om de publieke sector te veranderen. Als we met een kritische blik kijken naar verandertrajecten in de publieke sector, dan zien we dat dit vrijwel altijd op een traditionele manier gebeurt: er worden plannen geschreven en de verandering is zowel lineair als top-down. Binnen deze planmatige one-size-fits-all oplossingen is vaak weinig ruimte voor mensenwerk waardoor werknemers het vooral als een extra ballast ervaren. En daarom dagen wij – als Jong&Fris – de traditionele manier van veranderen en innoveren uit. Ons doel is hierbij om zowel de medewerkers als de ‘klant’ (bijvoorbeeld de inwoners) optimaal te helpen. En dat doen we vaak op een andere manier dan de publieke sector gewend is. Onze filosofie en aanpak is gebaseerd op twee werkmethodieken: Design Thinking en Lean Startup. Door deze twee werkmethodieken met elkaar te combineren, is onze aanpak ‘mensgericht en kort-cyclisch’. Het maakt bijzonder weinig uit wat de exacte ontwikkelvraag is, want deze aanpak is overal en altijd toepasbaar. Of het nou gaat om een nieuw beleidsstuk, een nieuw product of een nieuwe dienst, met deze mindset werk je altijd aan een oplossing die aansluit bij de behoefte van de doelgroep.

Dit ga jij doen

In deze stage ga jij jouw kennis in de praktijk brengen. Je gaat een sterk netwerk creëren d.m.v. community management en social media strategieën. Ook ga je content creëren zoals blogs en infographics voor de website en andere communicatiekanalen. Verder mag je onze Jong&Fris website onderhouden en uitbreiden. En last but not least, jij gaat Jong&Fris op de kaart zetten d.m.v. PR en marketing!

Je hoeft dit natuurlijk niet allemaal al te kunnen. Wij begeleiden je om in no time een echte communicatieprofessional te worden.

Als je bij ons komt werken dan

Werk je 2 – 5 dagen per week
Krijg je een fijne stagevergoeding
Werk je in een heel fijn kantoor met leuke collega’s in Alkmaar
Krijg je (on-the-job) coaching
Word je elke dag uitgedaagd
En kun je jezelf ontwikkelen in sneltreinvaart

Je past bij Jong&Fris als je

Energie krijgt van werken met verschillende soorten mensen
Adaptief bent en doet wat nodig is, in plaats van wat een functieomschrijving zegt
Leergierig bent en begrijpt dat fouten maken daar een logisch onderdeel van is
De huidige manier van denken en handelen durft uit te dagen
Brede interesses hebt en sociaal ingesteld bent
Makkelijk communiceert en je mening geeft
Ambitieus bent en de wereld beter wil achterlaten dan je haar hebt aangetroffen
Jong en Fris Lotte -HR-72dpi

Word jij hier blij van?

Dan kom ik graag met jou in contact! Stuur een mailtje of geef mij een belletje. Wil je meteen je creativiteit laten zien? Leef je uit, wij houden ervan!

Lotte Dekkers
Fris Connector bij Jong&Fris

  06 18 23 95 77
  hallotalent@jongenfris.nl

  • Sleep bestanden hierheen of

Droombaan via de mail

Ben je benieuwd met welke uitdagingen wij bezig zijn en voor welke opdrachten wij nog toppers zoeken? Vul dan je e-mailadres in en laat je inspireren!

Inspiratie over innovatie

Inspiratie nodig om aan de slag te gaan met vernieuwing en innovatie? Sluit je aan bij onze beweging en laat je inspireren door de updates en tips op onze social media kanalen.

Droombaan via de mail

Ben je benieuwd met welke uitdagingen wij bezig zijn en voor welke opdrachten wij nog toppers zoeken? Vul dan je e-mailadres in en laat je inspireren!

Inspiratie over innovatie

Inspiratie nodig om aan de slag te gaan met vernieuwing en innovatie? Sluit je aan bij onze beweging en laat je inspireren door de updates en tips op onze social media kanalen.

Back To Top