skip to Main Content

Trainee – BAG medewerker

Vlieg met ons naar nieuwe hoogten

Hallo talent!

Ben jij analytisch, secuur en een harde werker? En heb je affiniteit voor de wet BAG en overheidsinstellingen?
Dan ben jij de BAG medewerker die wij zoeken!

Wat ga jij doen?

Als BAG-medewerker ben je verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden, waaronder het beheer en koppelen van de BAG- en WOZ-gegevens, het verwerken van achterstanden in vergunningen en statuswijzigingen, het bepalen van de gebruiksoppervlakte op basis van Meetinstructies, het oplossen van foutieve postcodes en verblijfsobject-pandkoppelingen en het in behandeling nemen van meldingen. (terugmelding, correctieverzoeken of onderzoeksvragen)

 

Wie ben jij?

  • Zelfstandig én in teamverband kunnen werken.
  • Uitstekend in Nederlandse taal en geschrift
  • Secuur, je hebt oog voor detail
  • Resultaatgericht: als het resultaat in gevaar dreigt te komt, dan onderneem jij actie.
  • HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring met BAG-werkzaamheden, de gebruikte softwareapplicaties en de Wet BAG is een pré
  • Bouwkundige achtergrond of genoten opleiding in die richting is een pré.
  • Klantgerichte instelling
  • Woonachtig in regio Heerhugowaard

 

Heb je geen of weinig ervaring? Geen probleem! Als je een relevante opleiding hebt afgerond, leergierig bent en graag je schouders ergens onder zet, dan willen we ook heel graag van je horen! 

Ons doel

Een moderne overheid. Dat is waar wij als Jong&Fris blij van worden. Daarom adviseren, trainen en ondersteunen we (semi-)overheidsinstellingen bij verandertrajecten. En dat doen we vaak op een andere manier dan de publieke sector gewend is. Wij zijn doe-professionals die vraagtekens zetten bij de huidige gang van zaken. We dagen de status quo uit en doorbreken routines die niet langer bijdragen aan het doel. Wij vinden ruimte voor mensenwerk belangrijk en daarom zijn wij niet van de one-size-fits-all oplossingen. Met onze mensgerichte aanpak zetten wij de ‘klant’ centraal, bijvoorbeeld de inwoners of de medewerkers. We verplaatsen ons in de klant om het probleem door hun ogen te ervaren. Dit doen wij om hen zo optimaal mogelijk te kunnen helpen. We ontwikkelen en testen onze oplossingen totdat we zeker weten dat het doel bereikt is. Zo zetten wij ons in om de wereld mooier achter te laten dan we haar aantroffen.

Om dit te bereiken zoeken wij een young professional die verliefd wordt op de problemen van de klant, in plaats van op zelfbedachte oplossingen. Iemand die continu leert, tegen de stroom in durft te zwemmen en anderen weet te inspireren met zijn of haar verhaal. En misschien nog wel het belangrijkst: iemand die ideeën kan omzetten in daadwerkelijk doen en creatief omgaat met onmogelijkheden. Als jij dit kunt, noemen wij jou een Frisdoener.

Als je bij ons komt werken dan

Werk je 4-5 dagen per week
Krijg je (on-the-job) coaching
Word je elke dag uitgedaagd
Kun je jezelf ontwikkelen in sneltreinvaart
En werk je samen met de leukste collega’s!
e7140a32-aec5-46d8-951a-09fd8431c3d1

Word jij hier blij van?

Dan kom ik graag met jou in contact! Stuur een mailtje of geef mij een belletje. Wil je meteen je creativiteit laten zien? Leef je uit, wij houden ervan!

Anoesja van Hazel
Fris Connector bij Jong&Fris

  06 28 50 18 66
  hallotalent@jongenfris.nl

  • Sleep bestanden hierheen of
Wij hebben o.a. samengewerkt met:

Droombaan via de mail

Ben je benieuwd met welke uitdagingen wij bezig zijn en voor welke opdrachten wij nog toppers zoeken? Vul dan je e-mailadres in en laat je inspireren!

Inspiratie over innovatie

Inspiratie nodig om aan de slag te gaan met vernieuwing en innovatie? Sluit je aan bij onze beweging en laat je inspireren door de updates en tips op onze social media kanalen.

Droombaan via de mail

Ben je benieuwd met welke uitdagingen wij bezig zijn en voor welke opdrachten wij nog toppers zoeken? Vul dan je e-mailadres in en laat je inspireren!

Inspiratie over innovatie

Inspiratie nodig om aan de slag te gaan met vernieuwing en innovatie? Sluit je aan bij onze beweging en laat je inspireren door de updates en tips op onze social media kanalen.

Back To Top