skip to Main Content

Allround support medewerker

Verander en innoveer als een raket

Hallo talent!

Ben je op zoek naar een uitdaging in een ondersteunende rol? Top, dan zoeken wij jou!

Jong&Fris is volop in beweging. We zijn een ambitieuze club en groeien. Krijg je er energie van om een bijdrage aan deze groei te leveren, voel jij je thuis in een organisatie in ontwikkeling en steek je je handen graag uit de mouwen? Dan is de vacature Allround support medewerker binnen ons team jou misschien wel op je lijf geschreven.

Als Allround Support Medewerker ondersteun je je collega’s uit het team op diverse onderdelen op het gebied van (online) marketing & communicatie, recruitment, sales en administratie.

Hoe ziet je werkdag eruit?

Voorop gesteld: iedere werkdag is anders. Wekelijks en soms ook dagelijks hebben we te maken met veel deadlines en er gebeurt altijd wel iets wat we niet gepland hadden. Deze dynamiek spreekt je aan en geeft je energie.

Een belangrijk onderdeel van je werk is de administratie rondom onze Frisdoeners in het veld. Je meld klanten en Frisdoeners online aan en af, controleert uren, werkbriefjes, organiseert laptop, telefoons en lease-auto’s, verzamelt en controleert gegevens.

Een veel terugkomende taak is de opmaak van CV’s van onze Frisdoeners. Het is een pre als je bekend bent met Piktochart of nieuwe opmaakprogramma’s snel eigen maakt.

Je ondersteunt de recruiter bij het verzorgen van content updates op onze website, Frisnet en Social Media kanalen. Je helpt mee bij het vervaardigen of verkrijgen van (beeld)materiaal voor onze online activiteiten en campagnes.

Je bent handig met Mailchimp. De opmaak van onze maandelijkse nieuwsbrief richting Frisdoeners en klanten is voor jou een piece of cake. Jij regelt dat iedereen op tijd alle content bij jou aanlevert en vindt het leuk om dit proces te coördineren.

Je handelt e-mails en in- en externe vragen af die door collega’s, (toekomstige) Frisdoeners of leveranciers aan ons worden gesteld

Je helpt mee bij het organiseren van activiteiten van en voor onze Frisdoeners

Je helpt waar mogelijk mee met andere werkzaamheden op de afdeling en houdt de voorraad bij

Je wordt maximaal gefaciliteerd en krijgt alle ruimte om je resultaat te behalen.

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure draai je een middag mee. Zo krijg jij een goed beeld van hoe wij de zaken aanpakken en kunnen wij jou goed leren kennen.

Ons doel

Een moderne overheid. Dat is waar wij als Jong&Fris blij van worden. Daarom adviseren, trainen en ondersteunen we (semi-)overheidsinstellingen bij verandertrajecten. En dat doen we vaak op een andere manier dan de publieke sector gewend is. Wij zijn doe-professionals die vraagtekens zetten bij de huidige gang van zaken. We dagen de status quo uit en doorbreken routines die niet langer bijdragen aan het doel. Wij vinden ruimte voor mensenwerk belangrijk en daarom zijn wij niet van de one-size-fits-all oplossingen. Met onze mensgerichte aanpak zetten wij de ‘klant’ centraal, bijvoorbeeld de inwoners of de medewerkers. We verplaatsen ons in de klant om het probleem door hun ogen te ervaren. Dit doen wij om hen zo optimaal mogelijk te kunnen helpen. We ontwikkelen en testen onze oplossingen totdat we zeker weten dat het doel bereikt is. Zo zetten wij ons in om de wereld mooier achter te laten dan we haar aantroffen.

Om dit te bereiken zoeken wij een young professional die verliefd wordt op de problemen van de klant, in plaats van op zelfbedachte oplossingen. Iemand die continu leert, tegen de stroom in durft te zwemmen en anderen weet te inspireren met zijn of haar verhaal. En misschien nog wel het belangrijkst: iemand die ideeën kan omzetten in daadwerkelijk doen en creatief omgaat met onmogelijkheden. Als jij dit kunt, noemen wij jou een Frisdoener.

JE PAST BIJ ONS ALS JE

Veel energie, creativiteit en een vrolijke noot met je meebrengt
Een echte teamplayer bent en ons graag ondersteunt
Stevig in je schoenen staat en wel tegen een stootje kunt
Zelfstandig kunt werken, flexibel bent en beslissingen durft te nemen
Communicatief zeer vaardig bent, in woord en vooral ook in geschrift
Secuur in je werk bent en een groot oog voor detail hebt

Als je bij ons komt werken dan

Werk je 4-5 dagen per week in een fijn kantoor met leuke collega’s in Alkmaar
Krijg je een marktconform salaris en we starten met een contract voor 7 maanden
Krijg je (on-the-job) coaching
Kun je jezelf ontwikkelen in sneltreinvaart
Anoesja

Word jij hier blij van?

Dan kom ik graag met jou in contact! Stuur een mailtje of geef mij een belletje. Wil je meteen je creativiteit laten zien? Leef je uit, wij houden ervan!

Anoesja van Hazel
Fris Connector bij Jong&Fris

  06-28501866
  hallotalent@jongenfris.nl

  • Sleep bestanden hierheen of
Wij hebben o.a. samengewerkt met:

Droombaan via de mail

Ben je benieuwd met welke uitdagingen wij bezig zijn en voor welke opdrachten wij nog toppers zoeken? Vul dan je e-mailadres in en laat je inspireren!

Inspiratie over innovatie

Inspiratie nodig om aan de slag te gaan met vernieuwing en innovatie? Sluit je aan bij onze beweging en laat je inspireren door de updates en tips op onze social media kanalen.

Droombaan via de mail

Ben je benieuwd met welke uitdagingen wij bezig zijn en voor welke opdrachten wij nog toppers zoeken? Vul dan je e-mailadres in en laat je inspireren!

Inspiratie over innovatie

Inspiratie nodig om aan de slag te gaan met vernieuwing en innovatie? Sluit je aan bij onze beweging en laat je inspireren door de updates en tips op onze social media kanalen.

Back To Top